Finn din NBA-caps på MyHat
Finn en NBA-caps fra favorittlaget ditt på MyHat.se. Her finner du lagcapser fra Chicago Bulls, Boston Celtic, LA Lakers og mange flere.
Vi har et stort utvalg av NBA-capser fra de store capsprodusentene Mitchell & Ness og New Era.
Basketball har blitt en populær sport i Norge så vel som i Europa og resten av verden, selv om sporten fortsatt er størst i Nord-Amerika. Interessen for sporten og NBA-ligaens mange lag har også ført med seg interessen for sporty basketballmote hvor NBA-capser spiller en sentral rolle. Capsene velges oftest basert på ens favorittlag, men etterhvert som at de har blitt stadig mer populære er det nå nesten like vanlig å velge ut i fra farge og fasong for å finne et tilbehør som matcher stilen din – uten direkte kobling til din interesse for sport. Capsene du finner her på Myhat tilbyr imidlertid capser fra de store og mest populære lagene i NBA-ligaen, og du kan være sikker på å finne favorittlaget ditt hos oss. Dersom dette ikke er tilfelle er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss på Myhat så ser vi om det kan løses.
National Basketball Association – NBAs historie
NBA ble grunnlagt allerede i 1946, men ble da kalt BBA (Basketball Association of America). I 1949, i forbindelse med sammenslåingen av BBA og NBL, ble ligaen omdøpt til NBA, som den fortsatt heter i dag. NBA-ligaen består i dag av 30 lag, hvorav ett er fra Canada, og er en av de mest fulgte ligaene i verden med en enorm fanskare. Boston Celtic er laget som har vunnet flest titler, etterfulgt av LA Lakers, Chicago Bulls og Golden State Warriors. Hos MyHat finner du capser fra alle disse lagene for umiddelbar levering.
Kjøp din NBA-caps på Myhat
En stilig basketballcaps kan være en viktig del av klesstilen din og kan samtidig bidra til å virkelig sette stemningen når man skal se laget sitt spille en viktig kamp. Du kan enkelt bestille en NBA-caps på nett hos oss på Myhat.se. Du kan søke etter capsen du leter etter ved å bruke vår filterfunksjon. De populære NBA-capsene er tilgjengelige med de fleste av de store lagene og i forskjellige farger. Bestill capsen din i dag før kl. 15.00, så sender vi den samme virkedag. Vi tilbyr åpent kjøp og enkel retur på capser og luer slik at du kan prøve de hjemme i fred og ro.