Chicago Bulls-caps fra New Era, Mitchell & Ness
Vi i MyHat elsker NBA-inspirerte capser, og da spesielt Chicago Bulls-capser. Hvis du er på utkikk etter en basketballcaps, har du kommet til rett sted. Vi har et bredt utvalg av Bulls-capser fra de store produsentene som New Era og Mitchell & Ness.
Jordan og storhetstiden.
Storhetstiden til Chicago Bulls begynte for fullt da Michael Jordan ble signert på laget og, sammen med lagkameratene sine, kjempet seg til flere NBA-titler. Chicago Bulls-capsen ble raskt noe enhver supporter ønsket seg. Siden Bulls ble grunnlagt i 1966, har de oppnådd totalt 6 NBA-titler. Den siste tittelen de vant var i 1998.
Chicago Bulls-capsens ikoniske okse.
Chicago Bulls-logoen består av en ikonisk okse, noe du kan se på mange t-skjorter og Bulls-capser rundt om i verden. Noe ikke alle vet er at Bulls-logoen er den eneste laglogoen som ikke har endret seg i løpet av hele NBAs historie, noe som kan dateres helt tilbake til før månelandingen i 1969.
Bestill din Chicago Bulls-caps i dag før kl. 15.00, så sender vi den samme virkedag. Vi tilbyr åpent kjøp på caps og luer. Håper du finner det du leter etter. Husk å holde øynene åpne og besøk Myhats nettside ofte da vi mottar nyheter fra Bulls fortløpende og kontinuerlig oppdaterer nettbutikken vår.
Finner du ikke det du leter etter eller har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte MyHat.no.