NHL-capser
Leter du etter en NHL-caps? Da har du kommet til rett sted. På Myhat.se finner du et stort utvalg av NHL-capser. Som du kan se nedenfor har vi capser som representerer mange forskjellige lag, og i mange ulike modeller. Capsene våre finnes i flere forskjellige design, som snapback, fitted og strapback. Vi har også NHL-luer.
Våre capser er lisensiert av NHL, og er derfor ekte hockeycapser av høyeste kvalitet.
Mer om NHL
NHL er verdens beste hockeyliga, og i motsetning til norsk hockey spiller de på små baner, noe som skaper fartsfylte og uforutsigbare kamper. NHL er den høyeste ligaen i det amerikanske hockeysystemet og er uten tvil den beste i verden. Det mest suksessrike laget gjennom tidene er Montreal Canadiens som har vunnet Stanley Cup totalt 24 ganger.
Mange skandinaver har spilt i NHL opp gjennom årene, og det er en viktig faktor for ligaens store popularitet også her i vår del av verden. Lagene vi selger flest capser fra er New York Rangers, men vi selger også capser fra flere andre NHL-lag som Toronto Maple Leafs og Detroit Red Wings.
Det er vanskelig å sammenligne forskjellige epoker innen sporten, men det er ganske allment akseptert at Wayne Gretzky er den største NHL-hockeyspilleren gjennom tidene. Han er den eneste spilleren som har fått det samme draktnummeret, 99, pensjonert hos alle NHL-lag, noe som virkelig kan anses som en bragd. Han spilte for Edmonton Oilers og LA Kings, to andre populære lag når man skal velge sin NHL-caps.
Kjøp din NHL-caps på nett hos oss
Sjekk gjerne vårt utvalg av NHL-luer og -capser. Her finner du garantert både laget du heier på og en modell du liker, uansett om du foretrekker luer, snapback-modeller, eller strapbacks. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice dersom du har spørsmål, så svarer vi så fort vi kan. Her får du alltid raske leveringstider, og dersom det skulle skje at en NHL-caps du er ute etter mangler i vårt sortiment, er det bare å kontakte oss så forsøker vi å skaffe den for deg. Kjøp din NHL-caps på Myhat.no allerede i dag!