Villkor MyHat.no

Retningslinjer for informasjonskapsler og personvern hos Myhat.no

Retningslinjer for informasjonskapsler

Når du besøker MyHat.se lagres noe informasjon om deg som hjelper oss med å tilpasse og forbedre opplevelsen din på siden vår. Dersom du ikke aksepterer dette, bør du tømme dine informasjonskapsler og ikke besøke siden igjen. Informasjonskapsler: Denne siden bruker informasjonskapsler, som er vanlige tekstfiler som lagres på din datamaskin, telefon eller nettbrett. Disse brukes til å forbedre din opplevelse av nettsiden, for å optimalisere sidestørrelsen, lagre innstillinger og for statistikkrelaterte årsaker. Du kan slette informasjonskapsler og/eller blokkere dem i nettleseren din, den enkleste måten å gjøre dette på er ved å gå til innstillingene for din nettleser. Vår nettside bruker tredjeparts informasjonskapsler som kan omfatte blant annet:
WooCommerce (Funksjon), euCookies (Banner), Google Analytics (Statistikk), Google Adwords (Markedsføring), Facebook Pixel (Statistikk), Snapchat Pixel (Statistikk), Klarna betalingsløsning (Betalingsprosess), PostNord (Forsendelse), Trustpilot(reviews).
Når du bruker nettstedet vårt, samler og administrerer vi visse personopplysninger, dette skjer for eksempel via generell trafikk på våre ulike undersider.
Vi samler inn og behandler vanligvis følgende informasjon: En unik ID for, samt teknisk informasjon om din datamaskin, nettbrett eller telefon, din IP-adresse, geografisk informasjon, hvilke sider du klikker på. I den grad du uttrykkelig samtykker og selv legger inn informasjon, vil følgende data også bli samlet inn: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsinformasjon. Dette skjer vanligvis i forbindelse med et kjøp på nettsiden.
Formål:
For at nettsiden skal fungere best mulig og skape en god opplevelse for deg som kunde, er informasjonskapsler nødvendig. Informasjonskapslene på denne siden brukes primært til å måle trafikk og optimalisere sideinnhold. Informasjonen brukes også til å se dine kjøp og betalinger, samt tilby tjenestene du har bedt om. I Google Analytics måler vi følgende: Nettstedtrafikk, tid, brukerflyt, hvor trafikken til nettstedet kommer fra, konverteringer, demografi (inkludert alder og kjønn), interesser (inkludert relaterte kategorier og markedssegmenter), nettstedadferd (inkludert gjentagende besøk, frekvens, varighet og engasjement), teknologi (inkludert nettlesertype, operativsystem og hvem som leverer dine tjenester), smarttelefon/nettbrett (inkludert produsent og modell).
Hvis du vil blokkere Google Analytics fra å spore deg, kan du laste ned Googles «Opt-Out Browser Add-on» ved å klikke her. Du kan lese mer om Google og Google Analytics sine retningslinjer ved å klikke her.

Google AdWords bruker informasjonskapsler for å lage personlig tilpassede annonser basert på din interessen for nettstedet vårt, som videre kan brukes til å gi deg direkte og indirekte annonser. Du kan lese hele Google AdWords retningslinjer for samtykke her.

Varighet for lagring av informasjon

Informasjonen lagres så lenge loven tillater det, og vi sletter alltid informasjonen din når den ikke lenger er nødvendig. Kjøp via vår butikk lagres i 5 år. Data som samles inn gjennom Google Analytics lagres i 2 år.
Offentliggjøring av informasjon
Informasjon om din bruk av nettsiden vår, hvilken side du besøker, din geografiske plassering, kjønn og hvilken aldersgruppe du tilhører osv. er informasjon som er skjult for tredjeparter i den grad denne informasjonen er kjent for oss. Du kan se hvilke tredjeparter som har tilgang til informasjonen i avsnittet «informasjonskapsler» ovenfor. Informasjonen samles primært inn for statistikk, samt for å optimalisere og forbedre nettsiden vår.
Innsyn og klager
Du har alltid rett til å vite hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. Du kan også når som helst tilbakekalle retten til å bruke informasjonen vi har om deg. Dersom opplysningene som samles inn om deg er feil, har du rett til å korrigere eller slette opplysningene. Du kan kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor. Hvis du har klager på vår innsamling av personopplysninger, har du også muligheten til å kontakte det svenske datatilsynet.
Nettsiden eies og drives av: MyHat Scandinavia AB, Lumavägen 1, 37150 Karlskrona, Sweden. Tlf: +46 73 51509 19 E-post: info@myhat.no Organisasjonsnummer: 556968-7873 www.myhat.no

Personvernerklæring

Vi som er ansvarlige for prosessen som samler inn personopplysninger vi har mottatt om deg er:
MyHat Scandinavia AB, Lumavägen 1, 37150 Karlskrona Tlf: +46 73 51509 19 E-post: info@myhat.no Organisasjonsnummer: 556968-7873 www.myhat.no
Vi behandler dine personopplysninger til følgende formål:
For kjøp gjennom vår nettbutikk. For å administrere ditt forhold til oss som kunde. For å optimalisere og utvikle vår nettside og nettbutikk, inkludert innsamling av statistikk i anonym form. For å oppfylle alle relevante lovkrav, også i forbindelse med økonomisk rapportering. For å kunne gi personlig tilpassede tilbud og markedsføring basert på dine kjøp, din adferd og søk på nettsiden vår. Rettsgrunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger:
Kategorier av personopplysninger
Vi behandler følgende kategorier av personopplysninger om deg:
Kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, alder og kjønn, betalingsinformasjon, IP-adresse.
Mottakere eller kategorier av mottakere
Vi deler din personlige informasjon med følgende parter:
WooCommerce (Funksjon), euCookies (Banner), Google Analytics (Statistikk), Facebook Pixel (Statistikk), Instagram Pixel (Statistikk), Klarna (Betalingsprosess), PostNord (Forsendelse), Trustpilot(reviews).
Regnskapsførere, advokater eller andre rådgivere.
Hvor din personlige informasjon kommer fra
Informasjon som du har oppgitt ved kjøp, registrering av nyhetsbrev og eller via informasjonskapsler. Les våre retningslinjer for informasjonskapsler ovenfor.
Lagring av dine personlige opplysninger
Vi lagrer dine personopplysninger i 72 måneder fra datoen du fullførte kjøpet i henhold til loven og dokumentasjonskrav.
Profilering: Vi bruker profiler i vår markedsføring basert på din oppførsel på nettsiden vår, informasjonen du ga oss i forbindelse med påmelding på vårt nyhetsbrev.
Vi profilerer hvilke produkter eller produktgrupper du er mest interessert i, og tilpasser vår markedsføring for å gi deg relevante tilbud, nyheter og produkter.
Du kan når som helst melde deg av å motta tilbud fra oss ved å kontakte oss via e-post. Vi vil da umiddelbart stanse all personlig markedsføring mot deg.
Retningslinjer for informasjonskapsler
For informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler, se våre retningslinjer for informasjonskapsler ovenfor.
Nyhetsbrev
Når du melder deg på Myhat.no sitt nyhetsbrev, som skjer når du krysser av for «Ja» i en bestilling via vår nettbutikk eller når du melder deg på via skjemaet på nettsiden. Nyhetsbrev inneholder informasjon om tilbud, konkurranser, nyheter, inspirasjon og hyggelige nyhetssaker. Ingen informasjon gis til tredjeparter etter at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Vi benytter Brevo for utsendelse av nyhetsbrev, hvor vi også lagrer din epost og eventuelt fornavn.
Du kan kansellere vårt nyhetsbrev når som helst. Dette gjør du ved å følge lenken i vårt nyhetsbrev eller sende en e-post til info@myhat.no
Dine rettigheter
Du har rettigheter etter personvernloven i forhold til håndteringen av dine personopplysninger. Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, kontakt oss på info@myhat.no
Retten til innsyn
Du har rett til å få tilgang til våre lagrede data angående dine personopplysninger.
Retten til korrigering
Du har rett til å få uriktige opplysninger om deg selv korrigert.
Retten til å bli glemt
I noen tilfeller har du rett til å få dine personopplysninger slettet fra systemet vårt før vår automatiske sletting finner sted.
Retten til begrenset innsamling
I noen tilfeller har du rett til å be om en begrensning på dine personopplysninger. Hvis du utøver denne retten i fremtiden, kan vi bare håndtere informasjonen du allerede har gitt med ditt samtykke og bruke den til å etablere, hevde eller forsvare juridiske spørsmål for å beskytte en person eller viktige offentlige interesser.
Retten til å klage
I noen tilfeller har du rett til å klage på vår lovlige behandling av dine personopplysninger. Du kan også klage på bruk av din informasjon til direkte markedsføring.
Retten til å overføre informasjon
I noen tilfeller har du rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert vanlig brukt og datalesbart format og å overføre dette fra én informasjonsansvarlig til en annen uten hindring.
Du kan lese mer om dine rettigheter hos det svenske datatilsynet.
Klage til Datatilsynet: Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du er misfornøyd med vår måte å håndtere personopplysninger på. Du finner datatilsynets kontaktdetaljer her: https://www.datainspektionen.se/kontakta-oss/
Uansett om du er kjøper eller selger gjennom myhat.se sin nettbutikk, har du samme rettigheter som oppført ovenfor.